ONZE ACCOMODATIE

Alle kamers beschikken over een digitale LED-TV/Monitor en gratis WI-FI. Er is een wastafel met warm en koud water, inclusief handdoeken. Ook is er een koelkast en magnetron voor algemeen gebruik. U kunt een gratis kopje koffie of thee zetten op uw kamer. Op de tweede verdieping is een extra toilet.
Ons B&B
Ons B&B

U vindt ons in een rustig gelegen straat in het Nationaal Park,"de Maasduinen".Precies 1 km van het centrum met diverse eetgelegenheden..

Kamer 1
Kamer 1

Kamer 1 is de eenpersoonskamer op de eerste verdieping. Op deze kamer is buiten de digitale LED-TV/Monitor ook gratis WI-FI.

Kamer 2
Kamer 2

Kamer 2 op de eerste verdieping heeft een tweepersoonsbed. Uiteraard ook met LED-TV/Monitor en gratis WI-FI

Kamer 3
Kamer 3

Kamer 3 op de tweede verdieping heeft twee eenpersoonsbedden. Op deze kamer is buiten de LED-TV/Monitor en gratis WI-FI ook airconditioning aanwezig.

Badkamer
Badkamer

De onlangs vernieuwde badkamer op de eerste verdieping met inloopdouche en toilet (incl. hair & body wash). Deze wordt gedeeld met andere gasten.

Douche
Douche

Onze inloopdouche met een heerlijke sproeier.

Serre
Serre

Het ontbijt wordt beneden in de serre of buiten op het terras geserveerd. Indien gewenst maken we voor u een ontbijtpakket om mee te nemen.

Folderkast
Folderkast

Bij onze mini VVV is allerlei actuele informatie te vinden over Bergen en omgeving. Tevens zijn diverse wandel- en fietsroutes aanwezig.